top of page

Πρόσκληση Διευθυντών σε Ενημερωτική Ημερίδα για τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα Προγράμματα / 1η Ανακοίνωση

Πρόσκληση Διευθυντών σε Ενημερωτική Ημερίδα για τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα Προγράμματα / 1η Ανακοίνωση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος CreateSKILLS (STEM)

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων καλεί τους Διευθυντές Δημοτικών Σχολείων ή εκπροσώπους τους σε Ενημερωτική Ημερίδα για τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων την Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 11:00-13:30 στην αίθουσα Σταύρος Νιάρχος τουΕθνικού Ιδρύματος Ερευνών και Μελετών Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος στα Χανιά.

Παρακαλούμε, τους Διευθυντές που εμπλέκονται σε Ευρωπαϊκές Δράσεις και Προγράμματα να προετοιμαστούν και να κάνουν σύντομη ενημέρωση για το πρόγράμμα που υλοποιούν. Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η φυσική τους παρουσία, παρακαλούμε να αποστείλουν σχετική περίληψη στο κεντρικό email της Διεύθυνσής μας (mail@dipe.chan.sch.gr). Η παρουσία όλων των Διευθυντών είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Στη συνάντηση αυτή μπορούν να συμμετέχουν και εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται για Προγράμματα Erasmus, χωρίς όμως να παρακωλύεται η εύρυθμη λειτουργία της σχολικής μονάδας.

Πρόγραμμα

11:00 1η Ανακοίνωση / Ενημέρωση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος CreateSKILLS (STEM) στο οποίο συμμετέχει η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων / Πρόσκληση Συμμετοχής Δημοτικών Σχολείων Π/θμιας Εκπ/σης Χανίων | Μηλιαράκης Εμμανουήλ , Ανδρεάδου Χαρά ,Καβαζίδου Ελένη

12:00 Ευρωπαϊκά Προγράμματα και Δράσεις | Ψαλτάκη Τζένη

12:30 Ευρωπαϊκά Προγράμματα Σχολικών Μονάδων, Υποστηρικτικών Δομών και Κεντρικής Υπηρεσίας της ΔΠΕ Χανίων | Δ/ντές – Συντονιστές Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, ΕΚΦΕ, ΚΠΕ Βάμου.

13:00 Συζήτηση – Δηλώσεις στο Πρόγραμμα CreateSKILLS (STEM)


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page